Bungalows Cordial Sandy Golf aanbieding sunweb

Bungalows Cordial Sandy Golf

Boek nu Bungalows Cordial Sandy Golf via Sunweb.nl voor slechts €498.81. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5899, 27.7534 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Bungalow sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Bungalow.

Bungalows Cordial Sandy Golf ligt op een rustige locatie naast de golfbaan in Maspalomas in het zuiden van Gran Canaria. Verspreid door de kleurrijke tuin liggen de witte bungalows. De combinatie van comfortabele meubels, veel licht en kleurrijke elementen zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Gasten kunnen gebruikmaken van het restaurant in Hotel Cordial Green Golf.Voor het ultieme vakantiegevoel moet je natuurlijk af en toe een duik in het zwembad nemen. Gelukkig is er een groot zwembad welk voor de nodige verkoeling zorgt. Rondom het bad staan ligbedjes opgesteld waar je volop kan wegdromen in de zon of in de schaduw van één van de palmbomen.

Faciliteiten Bungalows Cordial Sandy Golf:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5899 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7534 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bungalows Cordial Sandy Golf via onderstaande afbeelding.

Bungalows Cordial Sandy Golf Gran Canaria

Bungalows Cordial Sandy Golf Gran Canaria
Bungalows Cordial Sandy Golf Gran Canaria