Bungalows Caybeach Princess aanbieding sunweb

Bungalows Caybeach Princess

Boek nu Bungalows Caybeach Princess via Sunweb.nl voor slechts €515.14. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5995, 27.7574 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Bungalow sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Bungalow.

Bungalows Caybeach Princess is een heerlijk vakantiepark, gelegen aan de rand van Maspalomas. Het strand is eenvoudig te bereiken met de gratis shuttlebus, zodat je heerlijke zwembaddagen kunt afwisselen met dagen aan zee. De ruime bungalows liggen verspreid door de groene omgeving, waarbij de hoge palmbomen direct het ultieme zomergevoel oproepen. Kom je met het hele gezin, dan vermaken de kleintjes zich bij de miniclub. Ook valt er veel plezier te beleven tijdens een potje minigolf of een leuke animatieshow.

Faciliteiten Bungalows Caybeach Princess:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5995 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7574 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bungalows Caybeach Princess via onderstaande afbeelding.

Bungalows Caybeach Princess Gran Canaria

Bungalows Caybeach Princess Gran Canaria
Bungalows Caybeach Princess Gran Canaria