Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda aanbieding sunweb

Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda

Boek nu Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda via Sunweb.nl voor slechts €795.01. Ga heerlijk op vakantie naar , en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Appartement sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Appartement.

Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda is een pas geopend, luxe appartementencomplex. Hier staat luxe en comfort absoluut op plek 1! De ligging in het zonnige zuiden van Gran Canaria, maakt dit een paradijsje gedurende het gehele jaar. Het is allereerst magisch gelegen, rustig en tussen de Arguineguín kliffen. Het zwembad grenst hier zelfs bijna tot aan zee; wat een schilderachtig gezicht! De luxe, grote appartementen hebben alle comfort om volledig op te laden en in het verfijnde restaurant kun je op en top culinair genieten. De dag in stijl afsluiten doe je in de stijlvolle bar, met een enorme verscheidenheid in cocktails en (internationale) versnaperingen.

Faciliteiten Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda via onderstaande afbeelding.

Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda Gran Canaria

Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda Gran Canaria
Appartementen Viviendas Vacacionales Cordial Santa Águeda Gran Canaria