Appartementen Arguineguin Park by Servatur aanbieding sunweb

Appartementen Arguineguin Park by Servatur

Boek nu Appartementen Arguineguin Park by Servatur via Sunweb.nl voor slechts €692.03. Ga heerlijk op vakantie naar -15.6849, 27.7684 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Appartement sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Appartement.

Appartementen Arguineguin Park by Servatur is een zeer comfortabel resort met een groot, groen zonneterras en een heerlijk zwembad om het hele jaar door in af te koelen. De ligging in Arguineguin wordt door veel liefhebbers van het eiland gezien als een van de mooiste gebieden van het veelzijdige eiland! De stijlvol ingerichte appartementen zijn modern en lekker ruim van opzet, waarbij je op je eigen balkon of patio kunt genieten van aangename uitzichten.

Faciliteiten Appartementen Arguineguin Park by Servatur:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.6849 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7684 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Arguineguin Park by Servatur via onderstaande afbeelding.

Appartementen Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria

Appartementen Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria
Appartementen Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria