App. Lara – adults only

Boek nu App. Lara – adults only via Sunweb.nl voor slechts €484.00. Ga heerlijk op vakantie naar Gran Canaria in Spanje en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 28-08-2020 dagen, met 484.00 personen en met vertrek op 3. Deze accommodatie heeft sterren, Logies, , , en .

Appartementen Lara is rustig gelegen en een fijn adres voor een heerlijke vakantie op het zonnige Gran Canaria. Er zijn twee heerlijke zwembaden met daaromheen een ruim, hip terras waar je uren kunt wegdromen op een ligbedje. Bestel een verfrissend drankje bij de poolbar en geniet van de warme, Spaanse zon. De appartementen zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle nodige gemakken.  Het complex is laagbouw. Dit betekent dat je kan kiezen voor een appartement op de begane grond met een terras of voor een appartement op de eerste verdieping met een balkon.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van App. Lara – adults only via onderstaande afbeelding.

App. Lara - adults only Gran Canaria Gran Canaria

Wat extra info:

App. Lara - adults only Gran Canaria Gran Canaria
App. Lara - adults only Gran Canaria Gran Canaria