Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas aanbieding sunweb

Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas

Boek nu Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas via Sunweb.nl voor slechts €678.26. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5985, 27.7508 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Aparthotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Aparthotel.

Het volledig geronveerde Aparthotel Suites en Villa Resort by Dunas is omringd door de mooie natuur van Gran Canaria; het complex ligt bij het beschermde nationale park Palmeral. Ook de mooie duinen van Maspalomas zijn in de omgeving te vinden. Het complex heeft een rustige sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het stijlvolle resort is ruim opgezet en heeft meerdere zwembaded, met een geweldige splashpool voor de kinderen. Het complex is opgedeeld in verschillende laagbouw appartementen en villa’s verspreid over de gehele tuin. De suites waar je in verblijft zijn ruim, waardoor dit complex uitermate geschikt is voor families met kinderen. Er wordt ook voldoende aandacht besteed aan het animatieprogramma voor zowel de kinderen als de ouderen.

Faciliteiten Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5985 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7508 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas via onderstaande afbeelding.

Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas Gran Canaria

Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas Gran Canaria
Aparthotel Suites & Villa Resort by Dunas Gran Canaria