Abora Catarina by Lopesan

Boek nu Abora Catarina by Lopesan via TUI.nl voor slechts €709.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-11-28 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.2 op basis van 8 reviews.

Het leuke van deze -15.57704285 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

Een warm welkom voor jong en oud in Abora Catarina by Lopesan! Op stap met mascotte Panchi, voorleesmiddagen en verstoppertje spelen in de speeltent op je familiekamer. Zelfs aan de allerkleinste avonturiers is gedacht. Maar geniet je liever van elkaar zonder kinderen? Dan boek je de Deluxe kamer. Samen proost je met een glas wijn op het begin van je vakantie. Een moderne en frisse uitstraling; Het hotel heeft een kleurrijke metamorfose ondergaan. Bij het buffet maakt het niet uit hoe vaak je opschept, hier geniet je 24 uur van all ”het lekkers” inclusive. Met een paar passen wandel je naar de langgerekte duinen van Maspalomas. Hier is de zonsondergang adembenemend!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Abora Catarina by Lopesan via onderstaande afbeelding.

Abora Catarina by Lopesan Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Abora Catarina by Lopesan Playa del Ingles Playa del Inglés
Abora Catarina by Lopesan Playa del Inglés