Maspalomas Resort by Dunas aanbieding sunweb

Maspalomas Resort by Dunas

Boek nu Maspalomas Resort by Dunas via Sunweb.nl voor slechts €768.23. Ga heerlijk op vakantie naar -15.5979, 27.7495 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Bungalow sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Bungalow.

Maspalomas Resort by Dunas is rustig gelegen en ideaal geschikt voor het hele gezin! Omgeven door tropische tuinen kun je voor verkoeling terecht in het speels gevormde zwembad en wegdoezelen op een comfortabel ligbedje. Voor de kinderen is er zelfs een heus aquapark waar ze zich prima kunnen vermaken! De bungalows zijn modern en ruim; aan comfort geen gebrek! Ook handig is de kleine supermarkt, waar je je eigen ontbijtspullen kunt kopen en nuttigen op je terras onder de Spaanse zon!

Faciliteiten Maspalomas Resort by Dunas:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.5979 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7495 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Maspalomas Resort by Dunas via onderstaande afbeelding.

Maspalomas Resort by Dunas Gran Canaria

Maspalomas Resort by Dunas Gran Canaria
Maspalomas Resort by Dunas Gran Canaria