Bull Dorado Beach & Spa aanbieding sunweb

Bull Dorado Beach & Spa

Boek nu Bull Dorado Beach & Spa via Sunweb.nl voor slechts €690.97. Ga heerlijk op vakantie naar -15.6842, 27.7625 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Aparthotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Aparthotel.

Bull Dorado Beach & Spa is de perfecte vakantieadres als je even helemaal wilt ontspannen. ’s Ochtends heerlijk wakker worden in je ruime appartement met een spectaculair uitzicht over de zee. De appartementen liggen centraal, in een vrij levendige omgeving en ook in de buurt van het strand en het centrum. Er zijn voldoende sport- en ontspanningsmogelijkheden, avondentertainment en voor de kids is er een miniclub en speeltuintje. Iedereen zal zich hier uitstekend vermaken. Bovendien verblijf je hier op de bekende all inclusive formule, zodat het je nergens meer aan hoeft te denken.Onlangs is het meubilair in de kamers vernieuwd en is het bad in de badkamers vervangen door een douche. Alle kamers hebben nu airconditioning en mini-koelkast. Er staan nieuwe apparaten in de sportzaal en er zijn renovatiewerkzaamheden verricht in de spa. Tevens staan er nieuwe ligbedden bij het zwembad.

Faciliteiten Bull Dorado Beach & Spa:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.6842 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7625 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Bull Dorado Beach & Spa via onderstaande afbeelding.

Bull Dorado Beach & Spa Gran Canaria

Bull Dorado Beach & Spa Gran Canaria
Bull Dorado Beach & Spa Gran Canaria