Bull Dorado Beach & Spa

Boek nu Bull Dorado Beach & Spa via TUI.nl voor slechts €519.00. Ga heerlijk op vakantie naar Arguineguin op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-02 met vertrek . Deze 3.5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.7 op basis van 359 reviews.

Het leuke van deze -15.68448007 in Arguineguin zijn hotel, , en .

Hotel Bull Dorado Beach & Spa in Arguineguin heeft een perfecte locatie. Met een heerlijk relaxed vakantie-wandeltempo slenter je zo naar het strand, haal je een ijsje in het centrum of zie je de vissersboten binnenkomen in de haven. Maar vakantie is natuurlijk ook ‘mañana mañana’, je bent immers in Spanje. In dit hotel doe je dat bij voorkeur in een hangmat op het dakterras. Bubbel jij liever in het bubbelbad? Geen probleem, met het door palmbomen omgeven zwembad als uitzicht heb jij meteen het ultieme vakantiegevoel. En die houd je voorlopig nog wel even vast als je met water in de mond langs het dinerbuffet struint. Fijn dat er morgen weer zo’n heerlijke dag is in hotel Dorado Beach.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Arguineguin via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Bull Dorado Beach & Spa via onderstaande afbeelding.

Bull Dorado Beach & Spa Gran Canaria Arguineguin

Wat extra info:

Bull Dorado Beach & Spa Playa del Ingles Arguineguin
Bull Dorado Beach & Spa Arguineguin