Aparthotel Marina Suites aanbieding sunweb

Aparthotel Marina Suites

Boek nu Aparthotel Marina Suites via Sunweb.nl voor slechts €610.75. Ga heerlijk op vakantie naar -15.7096, 27.7813 en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor false dagen, met personen en met vertrek op vanaf vliegveld . Deze accommodatie heeft Aparthotel sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf met Spanje zijn een Aparthotel.

Welkom bij Aparthotel Marina Suites! Wanneer je toe bent aan een luxe en ontspannen vakantie onder de Canarische zon dan biedt dit aparthotel uitkomst. Doordat dit prachtige vakantieadres tegen een heuvel aangebouwd is, heeft het aparthotel een fantastisch uitzicht op de haven van Puerto Ricoen de Atlantische Oceaan. Het hele aparthotel is gedesignd met de haven als inspiratie. De suites zijn trendy en comfortabel ingericht, beschikken over een kitchenette en bieden je een mooi uitzicht op zee of op het zwembad. Geniet van een drankje en een goed boek bij de infinity poolterwijl de kinderen zich uitleven bij de Kids Club. Heb je zin om wat meer van Gran Canaria te ontdekken? Bezoek danPuerto de Mogàn, ook wel het Venetië van de Canarische eilanden genoemd. In dit idyllische vissersdorpje vind je oude witte vissershuisjes met felgekleurde kozijnen die afsteken tegen de bergen en kliffen van de kloof Barranco de Mogàn. Neem een drankje op een leuk terrasje terwijl je uitkijkt op de pittoreske huisjes en het mooie haventje.

Faciliteiten Aparthotel Marina Suites:
Gran Canaria

Bekijk al onze aanbiedingen naar -15.7096 via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in 27.7813 maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Aparthotel Marina Suites via onderstaande afbeelding.

Aparthotel Marina Suites Gran Canaria

Aparthotel Marina Suites Gran Canaria
Aparthotel Marina Suites Gran Canaria