gran canaria jongerenreis

Jongerenvakantie Playa del Ingles

Playa del Ingles is zomers een hele populaire bestemming voor Europese jongeren. Ook veel Nederlandse jongeren gaan hier in de zomer een aantal weken van de zon genieten. Op het eiland is veel te doen en te beleven voor een onvergetelijke zomervakantie.

Overdag kun je je prima vermaken op het mooie zandstrand bij Playa del Ingles. Je kunt hier bakken in de zon of lekker actief gaan (water)sporten. Doordat het er soms hard kan waaien zijn er regelmatig hoge en krachtige golven. Ideaal als je wilt windsurfen, jetskiën of parasailen. Je kunt in Playa del Ingles ook prima parasailen of tuben.

Shoppen en Uitgaan in Playa del Ingles

Voor de liefhebbers van shoppen en mode zijn er voldoende winkelcentra waar je je hart op kunt halen. Winkelen en uitgaan gebeurt eigenlijk in hetzelfde gebied; Kasbah, Yumbo Centrum, Cita of Gran Chaparral. Meer weten over winkelen in Play del Ingles? Lees verder.

In Playa del Ingles kun je ook prima uitgaan. Het leukste stappen doe je in de Yumbo. Hier is een hoop te doen en kun je genieten van alle mensen en drukte. Rond Gran Chaparral vind je het Heineken Café. Tijdens de zomer van 2012 en tijdens het EK zal dit absoluut een prima spot zijn om de sportwedstrijden te zien.
In het centrum ‘Kasbah’ vind je ‘de put’, dit zijn 7 kroegen en café’s die in een rondje gebouwd zijn. Hier is genoeg te doen om je een avond te vermaken.

uitgaan gran chaperal

Jongerenreis Playa del Ingles

Diverse jongerenreis organisaties brengen je naar Playa del Ingles. Bijna alle jongerenreis organisaties bieden leuke excursies en activiteiten aan. Die kun je ter plekke bij je reisleiding boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *