Appartementen Green Field aanbieding sunweb

Appartementen Green Field

Boek nu Appartementen Green Field via Sunweb.nl voor slechts €534.13. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés, Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 8 dagen, met 2 personen en met vertrek op 02/12/2023 vanaf vliegveld BRU. Deze accommodatie heeft 3 sterren en de reviews van onze klanten voor dit verblijf zijn een 6.7. Groot zwembad,Supermarkt en winkelcentrum vlakbij,Gerenoveerd in 2017,Zee centraal gelegen in Playa del Ingles

Deze goed verzorgde en onlangs gerenoveerde Appartementen Green Field liggen dicht bij het strand en midden in het centrum van Playa del Inglés! Er is een groot zwembad waarin je een heerlijke duik kunt nemen en een cocktail bij de poolbar kunt drinken. Appartementen Green Field is het ideale uitgangspunt van jouw heerlijke vakantie!

Faciliteiten Appartementen Green Field:
solarium
massage
eetgelegenheden: restaurant
drinkgelegenheden: lobbybar, poolbar
biljart
tafeltennis
kinderzwembad(geheel apart)
buitenzwembad(ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Appartementen Green Field via onderstaande afbeelding.

Appartementen Green Field Gran Canaria Playa del Inglés

Appartementen Green Field Gran Canaria Playa del Inglés
Appartementen Green Field aanbieding