SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito

Boek nu SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito via TUI.nl voor slechts €660.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa Taurito op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2020-12-02 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.3 op basis van 70 reviews.

Het leuke van deze -15.75293005 in Playa Taurito zijn hotel, , en .

Bij SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito dompel je je onder in het aquapark én in luxe. Dat betekent héél veel snelle glijbanen en thuiskomen in prachtige kamers. Je hebt onbeperkt toegang tot het spetterende aquapark en zelfs het eten en drinken is onbeperkt, zowel in het hotel als in het aquapark. Voor de waterratjes is er niks leukers te bedenken. Dat wordt dus grenzeloos genieten, spetteren en vooral heel veel vakantiepret. Het spectaculaire Splashworld Valle Taurito scoort een SplashFactor 8, en is daarmee een fantastisch waterpark. Maar ook aan de volwassenen is gedacht, en dan niet alleen aan hen die graag het kind in zich loslaten. Het hotel heeft namelijk prachtige moderne kamers, waardoor men zich niet in alleen in het aquapark, maar ook in de luxe onderdompelt. Om nog maar te zwijgen over het uitzonderlijke klimaat van Playa Taurito, wat te boek staat als het lekkerst van Gran Canaria, met het zachte zandstrand op loopafstand.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa Taurito via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito via onderstaande afbeelding.

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito Gran Canaria Playa Taurito

Wat extra info:

SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito Playa del Ingles Playa Taurito
SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito Playa Taurito