Salobre Golf Resort Gran Canaria

Boek nu Salobre Golf Resort Gran Canaria via TUI.nl voor slechts €764.00. Ga heerlijk op vakantie naar Maspalomas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 5 dagen met vertrek op 2021-03-25 met vertrek . Deze 5 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9 op basis van 4 reviews.

Het leuke van deze -15.6495899 in Maspalomas zijn hotel, , en .

De sleutelwoorden van Salobre Golf Resort Gran Canaria zijn comfort, sereniteit en service. Slapen doe je in een luxe, moderne kamer of suite en de dag kun je doorbrengen in de heerlijke spa, aan het zwembad of op de green. Het hotel ligt namelijk direct naast de Salobre Golf Course met 36 holes. Je droomt weg bij een fenomenaal uitzicht op zee en de groene vallei. Neem een drankje, strijk neer en geniet!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Maspalomas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Salobre Golf Resort Gran Canaria via onderstaande afbeelding.

Salobre Golf Resort Gran Canaria Gran Canaria Maspalomas

Wat extra info:

Salobre Golf Resort Gran Canaria Playa del Ingles Maspalomas
Salobre Golf Resort Gran Canaria Maspalomas