Rural Las Calas

Boek nu Rural Las Calas via TUI.nl voor slechts €630.00. Ga heerlijk op vakantie naar Vega de San Mateo op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-03-18 met vertrek . Deze 3 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van op basis van reviews.

Het leuke van deze -15.5511776 in Vega de San Mateo zijn hotel, , en .

Rural las Calas is een traditioneel 17e-eeuws herenhuis en ligt in een beschermd natuurgebied midden in de Bergen van Gran Canaria. Je wordt omgeven door kleurrijke tuinen en fruitbomen, aan natuur geen gebrek.. Vanuit het hotel kun je verschillende wandelroutes en fietsroutes volgen en er is ook een auto inclusief bij je verblijf. Zo kun je op je eigen tempo het mooie binnenland van Gran Canaria ontdekken. Op ca. 4 km afstand vind je het kleine plaatsje Vega de San Mateo, waar een bezoek aan de kerk La Vega de San Mateo niet mag ontbreken.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Vega de San Mateo via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Rural Las Calas via onderstaande afbeelding.

Rural Las Calas Gran Canaria Vega de San Mateo

Wat extra info:

Rural Las Calas Playa del Ingles Vega de San Mateo
Rural Las Calas Vega de San Mateo