Nayra

Boek nu Nayra via TUI.nl voor slechts €894.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa del Inglés op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-02-25 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 9.5 op basis van 17 reviews.

Het leuke van deze -15.57717025 in Playa del Inglés zijn hotel, , en .

In Nayra op Gran Canaria geen druk zwembad of volle restaurants maar rust en een intieme sfeer. Hotel Nayra in Playa del Inglés is kort geleden volledig aangepakt en hierdoor hebben de kamers een gelikte uitstraling. En de dagelijkse schoonmaak zorgt voor een frisse geur als je je kamer weer instapt. Je zal je hier niet snel vervelen want in de omgeving is genoeg te doen! Lekker shoppen in winkelcentrum Yumbo of je swing oefenen op de ‘green’.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa del Inglés via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van Nayra via onderstaande afbeelding.

Nayra Gran Canaria Playa del Inglés

Wat extra info:

Nayra Playa del Ingles Playa del Inglés
Nayra Playa del Inglés