Hotel XQ El Palacete

Boek nu Hotel XQ El Palacete via Sunweb.nl voor slechts €1329.00. Ga heerlijk op vakantie naar Fuerteventura in Spanje en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 13-10-2020 dagen, met 1329.00 personen en met vertrek op 4. Deze accommodatie heeft sterren, Halfpension, , , en .

Hotel XQ El Palacete ligt direct aan de boulevard. Je hoeft dus maar een paar passen te zetten en je kunt je handdoek al uitrollen op het strand. Ben je op zoek naar wat winkels? Die vind je op loopafstand. En bijna vanzelfsprekend is er in dit luxe hotel ook genoeg te doen. Zwemmen, heerlijk eten, luieren op het mooi aangelegde zonneterras of proosten met een kleurrijk drankje bij de cocktailbar. En ’s avonds kom je nog eens extra tot rust in je prachtige kamer!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Fuerteventura via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Fuerteventura maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van Hotel XQ El Palacete via onderstaande afbeelding.

Hotel XQ El Palacete Gran Canaria Fuerteventura

Wat extra info:

Hotel XQ El Palacete Gran Canaria Fuerteventura
Hotel XQ El Palacete Gran Canaria Fuerteventura