H10 Las Palmeras

Boek nu H10 Las Palmeras via TUI.nl voor slechts €567.00. Ga heerlijk op vakantie naar Playa de Las Americas op de Canarische Eilanden en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is voor 8 dagen met vertrek op 2021-06-01 met vertrek . Deze 4 sterren accommodatie heeft goede beoordelingen. De reviews geven een score van 8.6 op basis van 214 reviews.

Het leuke van deze hotel in Playa de Las Americas zijn Centrum en strand dichtbij, Lekker! Mike’s Coffee bar, Zeer veelzijdig eten en Super vriendelijk personeel.

Nog voordat je over de helft van je vakantie bent, roepen de kinderen al: “wij willen terug!” Dat kan ook niet anders want het is een fantastisch vakantiefeestje in H10 Las Palmeras. Vandaag gaan we met een TUI excursie het ‘dak’ van Tenerife bezoeken. Vanaf de Teide heb je, met een beetje geluk, prachtig zicht op Gran Canaria en La Gomera. Morgen ploffen we neer in een van de vele ligbedjes langs het zwembad. De kids ravotten bij de ‘Daisy Club’ of spetteren als waterratjes in het zwembad. En aan de inwendige vakantieganger is ook gedacht. Sterker nog, dit is waar H10 Las Palmeras een echt feestje van maakt. De uitgebreide dinerbuffetten hebben van de gehele wereldkeuken iets in petto. Vlees, eend, konijn. Eigenlijk te veel om op te noemen. Gelukkig hebben we morgen nog een dag!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Playa de Las Americas via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Canarische Eilanden maar ook veel andere opties in de zonnige Spanje. Bekijk de actuele prijs van H10 Las Palmeras via onderstaande afbeelding.

H10 Las Palmeras Gran Canaria Playa de Las Americas

Wat extra info:
Extra verwennerij: Privilege
4**** meer dan waard

H10 Las Palmeras Playa del Ingles Playa de Las Americas
H10 Las Palmeras Playa de Las Americas