App. Casa Alberto

Boek nu App. Casa Alberto via Sunweb.nl voor slechts €434.00. Ga heerlijk op vakantie naar Fuerteventura in Spanje en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 03-12-2020 dagen, met 434.00 personen en met vertrek op 2. Deze accommodatie heeft sterren, Logies, , , en .

Appartementen Casa Alberto ligt op een prefecte plek in Morro Jable; een klein, gezellig en authentiek plaatsje. Ook ben je zo op het mooiste stukje strand van Fuerteventua. Als je ergens iets wil gaan eten hoef je maar een klein stukje te wandelen; de gezellige boulevard van Jandia Playa met enorm veel winkeltjes en restaurantjes is namelijk vlakbij! Daarnaast zijn de appartementen erg modern ingericht en geheel gerenoveerd. Hier kun je iedere nacht weer goed tot rust komen. Fijne vakantie!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Fuerteventura via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Fuerteventura maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van App. Casa Alberto via onderstaande afbeelding.

App. Casa Alberto Gran Canaria Fuerteventura

Wat extra info:

App. Casa Alberto Gran Canaria Fuerteventura
App. Casa Alberto Gran Canaria Fuerteventura