App. Arguineguin Park by Servatur

Boek nu App. Arguineguin Park by Servatur via Sunweb.nl voor slechts €549.00. Ga heerlijk op vakantie naar Gran Canaria in Spanje en geniet van de Spaanse zon. De genoemde prijs is per persoon voor 23-04-2021 dagen, met 549.00 personen en met vertrek op 4. Deze accommodatie heeft sterren, Logies, , , en .

Appartementen Arguineguin Park by Servatur is een zeer comfortabel resort met een groot, groen zonneterras en een heerlijk zwembad om het hele jaar door in af te koelen. De ligging in Arguineguin wordt door veel liefhebbers van het eiland gezien als een van de mooiste gebieden van het veelzijdige eiland! De stijlvol ingerichte appartementen zijn modern en lekker ruim van opzet, waarbij je op je eigen balkon of patio kunt genieten van aangename uitzichten.

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. Sunweb heeft een ruime keus in Gran Canaria maar ook veel andere opties in de zonnige Canarische Eilanden. Bekijk de actuele prijs van App. Arguineguin Park by Servatur via onderstaande afbeelding.

App. Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria Gran Canaria

Wat extra info:

App. Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria Gran Canaria
App. Arguineguin Park by Servatur Gran Canaria Gran Canaria