SUNEOCLUB Servatur Waikiki Gran Canaria

Boek nu SUNEOCLUB Servatur Waikiki via TUI.nl voor slechts €590.00. Ga heerlijk op vakantie naar Gran Canaria en geniet van de Spaanse zon.

In SUNEOCLUB Servatur Waikiki zit je even in je eigen ivoren toren. Met alle privileges die erbij horen. Een groot zwembad, Balinese ligbedden en een waterspeeltuin voor kleine prinsen en prinsessen. En ’s avonds zit je front row bij de shows! De frisse kamers zijn ruim en voelen meteen comfortabel aan. Zelf koken hoeft in dit hotel niet. Het eten is All Inclusive en elke dag vers. Heerlijk! Je hoeft nergens over na te denken en kunt vol op genieten. Vanuit het hotel kun je een wandeling maken naar de vele winkeltjes, bars en restaurants. Dagje strand? Het is dichtbij. Er is genoeg te beleven voor het hele gezin!

Bekijk al onze aanbiedingen naar Gran Canaria via onderstaande link. TUI heeft een ruime keus in Playa del Ingles maar ook veel andere opties op het zonnige eiland Gran Canaria. Bekijk de actuele prijs van SUNEOCLUB Servatur Waikiki via onderstaande link.

TUI boeken gran canaria

SUNEOCLUB Servatur Waikiki Gran Canaria Spanje